Jetcam 40 PRO - Sistem de curăţare a ţevilor cu cameră video dirijabilă

JETCAM 40 PRO şi JETCAM 40 STAND ALONE sunt sisteme foarte eficiente pentru inspecţia şi curăţarea ţevilor de canalizare.

FEEDBACK DE LA CLIENŢII CARE AU FOLOSIT JETCAM...

Dl. E., compania H. din Germania:
„Înaintarea prin ţevi curbate de 200 mm, care apoi îşi reduc dimensiunea la 150 mm şi apoi să mai ghidezi prin laterale... aşa ceva nu e posibil cu alt echipament.”

Dl. M., compania F. din Germania:
„A inspectat şi a curăţat o instalaţie mare, cu multe laterale. Un sistem extraordinar!“

Dl. S., compania A. din Germania
„Cel mai mare avantaj e să poţi înainta împotriva curentului de apă. Cu JetCam se poate atinge orice ţintă. De obicei, nu se poate lucra împotriva curentului, pentru că de cele mai multe ori, nu avem acces.”

Caracteristici echipament

UŞOR

Sistemul JETCAM 40 PRO e uşor de folosit. Înainte şi după deblocare, serveşte drept sistem de curăţare a canalelor. Este echipat cu o cameră de înaltă performanţă, pentru o orientare optică ideală în timpul procedurilor de lucru.

JETCAM 40 PRO este, de asemenea, uşor de transportat şi de manevrat. Are un cadru pliabil, care poate încăpea oriunde, în orice vehicul. Are o greutate mică şi este uşor de transportat - chiar şi pentru o persoană.

Este ghidabil. Şi este propulsat prin jet de apă. Datorită acestui lucru, se poate mişca lateral în orice direcţie mult mai mult decât orice alt sistem obişnuit.

MOBIL

JETCAM 40 STAND ALONE este un sistem complet mobil. Conţine numai câteva componente, ca furtunul de înaltă presiune şi caseta de control. Este mic, nu cântăreşte mult şi este uşor de transportat. În ceea ce priveşte funcţiile sale, nu e nicio diferenţă faţă de JETCAM 40 PRO. Manevrarea uşoară şi raportul bun calitate/preţ vă va convinge să folosiţi acest model.

FUNCŢII JETCAM

FOLOSIREA JETCAM

Iată un exemplu de inspecţie cu ajutorul sistemului JETCAM STAND ALONE. Operaţiile din ţevi cu JETCAM STAND ALONE sau JETCAM 40 PRO sunt similare.

COMPONENTE

 

Broşura Jetcam 40 PRO

 

Data: Luni, 25 iul 2016